Græskar

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск Jeg ELSKER græskar. Har flere “dealere” herude på landet, hvor jeg kan købe dem store og billige. Så spiser jeg dem bagte, i mos og laver supper. Sylter dem også, det er godt på en leverpostejsmad eller rullepølsen.
Idag fik jeg et af min veninde. Et blåt et, der har en god nøddesmag.

Facebook Блеск go 20130917-191340.jpg
Det her købte jeg forleden dag og jeg tror det skal syltes og laves til suppe.

Instagram Детейлинг 20130917-191428.jpg

Facebook Автостудия Глянец Min aftensmad idag består af bagte græskar, rød peber og hvidløg. Drysset med min italienske kryddersalt og en chili fra drivhuset og lidt olivenolie.
Det dufter sindssygt godt!!!

Facebook Детейлинг 20130917-191557.jpg

https://www.instagram.com/detailing_studio Instagram Автостудия Глянец Græskar Æble Hyben marmelade

20130922-124124.jpg
600 gram græskar
300 gram æble
100 gram hyben
1 mild chili
2 tsk vaniliesukker
650-700 gram sukker

20130922-131649.jpg
Skær græskar og æblerne i små tern og kom dem i en stor gryde, dæk med vand og kog det op. Tilsæt hyben.

20130922-131825.jpg
Når det er mørt, blendes det hele med en stavblender. Tilsæt vaniliesukker og sukker og kog det igennem. Tilsæt en tsk atamon og hæld det på skoldet glas.
Jeg fik 6,5 glas ud af denne portion.

20130922-132255.jpg
nu er jeg igang med en græskar- ingefær chutney. Det smager skønt til den orientalske gryderet.

20130925-171937.jpg

Del dette med de andreShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skriv et svar