Hyben

Hyben marmelade
Har idag plukket et kg hyben til marmelade. Den er nem at lave og smager virkelig godt.
Jeg plukker hyben inden de er helt modne, så er det faste i kødet og uden så mange orm.
20140728-154249-56569783.jpg
Jeg bruger
1 kg renset hyben
1 vanilie stang
400-500 gram sukker
Vand

20140728-154351-56631154.jpg
Put de rensede hyben i en gryde og dæk dem med vand og tilsæt en vanilie stang, husk at få kornene ud inden.
Så koges de møre og vanilie stangen fjernes. Massen blendes med en stavblender og sukkeret tilsættes og koges med nogen minutter.

20140728-154536-56736851.jpg
Tilsidst hældes det på atamon eller spiritus skyllede og skoldede glas og låget skrues på.
Jeg fik 8 glas ud af mit ene kg.

20140728-154637-56797217.jpg

Del dette med de andreShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Comments Are Closed