Hyld

Instagram Блеск Hyld er fantastisk til at lave saft på. Det gør jeg både af blomsterne og af bærrene.
Hyld er giftig. Alt på den busk er giftig, selv bærrene før de er tilberedt. Hyld kan give kraftige mavesmerter og diarre. Så spis aldrig noget på en hyldebusk du ikke har tilberedt.

Facebook Блеск click 20130917-173757.jpg
Jeg har idag plukket ind til at lave nogle flasker hyldebær saft. Det smager godt hen over vinteren både varmt og koldt.

Instagram Детейлинг go 20130917-173857.jpg
En hyldebusk skal tyndes ud i. På et tidspunkt vil det blive for gammelt og bærer dårligt. Heldigvis fornyer det gerne sin vækst, så året efter en kraftig beskæring, vil busken være tæt igen og året efter vil det give blomster og bær.

Facebook Автостудия Глянец there 20130917-174032.jpg
Plukker man alle blomsterne får man ikke bær – er man ikke til hyldebærsaft, så elsker fuglene at spise de modne bær, så en god busk at have i haven, hvis man vil tiltrække flere fugle.

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Beskæringen af en hyldebusk kan nemt foregå når de bærer bær – så er det også langt lettere at plukke klaserne.

Instagram Автостудия Глянец watch Jeg har en stor hyld i baghaven, som jeg på et tidspunkt skal have fældet.

20130917-174529.jpg

20130917-174544.jpg
Nu koger jeg saften ud af hyldebærrene. Opskriften skriver jeg senere.

20130917-182553.jpg

Del dette med de andreShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skriv et svar