Ukrudtet og alt det andet

Instagram Блеск Ukrudtet er jo virkelig ikke det der bekymre mig mest – jeg lever med det, for i min store have er det bare ikke muligt at bekæmpe det. Så jeg spiser det, bruger det til at gøde med og lever med det.
Siden her blev til ud fra en ide min ven havde om, at der manglede ukrudts bekæmpelsessider – hvor det blev beskrevet, i ord og billeder hvordan man bekæmper.
Nu er bloggen alt muligt andet end det – for jeg bekæmper ikke ukrudt. Jeg elsker min have og alt det der gror i den. Der er ikke så meget der er vildt uønsket. Vi har talt om at ændre blog navnet – men nu er det bare sådan, at hvad finder man så på af navn?
Måske er joken også lidt, at www.fjernukrudt.dk er alt andet end DET

Facebook Блеск watch 20140408-225448.jpg

Del dette med de andreShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Comments Are Closed